mobirise.com

TÁMOGATÁSOK

a kedvezményezett neve: Lemezprofi Korlátolt Felelősségű Társaság
a projekt címe: GINOP-1.2.1-16 - Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése Exportorientáció a Lemezprofi Kft-nél
a szerződött támogatás összege: 61.397.165 Ft
a támogatás mértéke (%-ban): 50%
a projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés nem új profilt, nem merőben más tevékenységet, hanem a vállalkozásunk eddig is meglévő tevékenységének kiteljesedését és fejlesztését jelenti. A tervezett beruházás a jelenlegi tevékenységünkhöz szervesen kapcsolódik, azt kiegészíti és teljessé teszi. A beszerzésre kerülő gépek a termelési folyamat részei és abban összekapcsolódnak. Berüházás 3 részből áll.

Az anyagmozgató berendezések esetében darurendszerről beszélünk, mert a gyártási folyamatban egy egységet képeznek, segítségük nélkül az óriási súlyú alapanyagok és termékek nem mozgathatók az egész üzemcsarnok területén. Mivel egyre nagyobb terjedelmű és súlyú alapanyag darabokat kell mozgatnunk, szükség van a daruzásra.

A lézervágó gép mely kiegészül a gázellátó rendszerrel, hiszen az oxigén és a nitrogéngáz nélkül a lézervágó nem működik.. A fejlesztéssel lehetővé válik gyorsabb és pontosabb munkavégzés, valamint kevesebb hulladék keletkezik.

A termelési folyamat teljes szervezése és átlátása sokkal könnyebb lesz az IPAR 4.0 termelésirányítási rendszer bevezetésével,

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00870
projekt tervezett befejezése: 2018.